Tutak Ziraat Odası

ZOBİS
Tutak Ziraat Odası > Haberler > Tutak Ziraat Odası Başkanı Muhyettin YILDIRIM ve Ağrı ili Oda Başkanları ile birlikte Türkiye Ziraat Odaları Birliği ( TZOB ) Başkanı Sayın Şemsi BAYRAKTAR'ı ziyaret ederek ilimiz ve ilçelerimiz adına sorunları dile getirdi.

Tutak Ziraat Odası Başkanı Muhyettin YILDIRIM ve ilimiz Oda Başkanları ile birlikte Sayın Şemsi BAYRAKTAR'ı Makamında ziyaret ederek  Çiftçi ve Üreticilerin sorun ve isteklerini dile getirdi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği ( TZOB ) Başkanı Sayın Şemsi BAYRAKTAR'a göstermiş olduğu ilgiden ve nezaketinden dolayı Teşekkür ederiz. Yapılacak olan tüm çalışmalarında başarılar dileriz.