Tutak Ziraat Odası > Haberler > TÜRK POLİS TEŞKİLATIMIZIN 173. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

TÜRK POLİS TEŞKİLATIMIZIN 173. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Emniyet Teşkilatımız, insan haklarına saygıyı, demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne bağlılığı benimseyen; güvenlik ve özgürlük arasındaki hassas dengeyi her şartta gözeten; halkın ihtiyaç ve taleplerini dikkate alan bir hizmet anlayışını daima ön planda tutarak görevini ifa etmektedir.

15 Temmuz hain darbe gecesi ve akabinde yaşanan olaylarda devletin ve milletin yanında aleni tavır sergileyen emniyet teşkilatımız, milletin gözündeki, gönlündeki yerini pekiştirmiş ve hatta daha da yüceltmiştir.

Türk Polis Teşkilâtı'nın kuruluş yıl dönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, büyük bir özveriyle ve hizmet aşkıyla çalışan bütün polislerimize şükranlarımı sunuyorum.

Muhyettin Yıldırım
Tutak Ziraat Odası Başkanı